You currently have Javascript disabled!

Bezoek CleanJack tijdens de eerste editie van de Schoonmaak Vakdagen

Geplaatst: 20-10-2021

Op 25 en 26 september is CleanJack als exposant aanwezig op de eerste editie van de Schoonmaak Vakdagen in Houten. Het nationale vakevenement is in het leven geroepen om spelers in de schoonmaakbranche de gelegenheid te geven zichzelf te profileren.

Als marktleider binnen de schoonmaaksector kan CleanJack uiteraard niet ontbreken op de Schoonmaak Vakdagen. Het bedrijf achter het speciale tijdregistratiesysteem voor schoonmaakbedrijven helpt dan ook graag mee om dit nieuwe initiatief op schoonmaakgebied tot een succes te maken.

Presentatie nieuwe klokterminal

Met het speciale tijdregistratiesysteem voor schoonmaakbedrijven kan CleanJack natuurlijk niet op de Schoonmaak Vakdagen ontbreken. De marktleider binnen de schoonmaaksector presenteert onder andere haar nieuwe klokterminal tijdens de Schoonmaak Vakdagen. De nieuwste versie van de klokterminal van CleanJack bevat een aantal nieuwe functies, waaronder een digitaal logboek die de ouderwetse papieren logboeken overbodig maken.

Bezoek CleanJack

CleanJack nodigt alle geïnteresseerden van harte uit om haar op de vakbeurs te bezoeken bij stand 32. Medewerkers van het bedrijf leggen bezoekers van de kraam graag uit hoe de marktleider op het gebied van tijd- en aanwezigheidsregistratie schoonmaakbedrijven helpt om personeelskosten controleerbaar en beheersbaar te maken. Bestel de tickets voor de Schoonmaak Vakdagen gratis via de website van de vakbeurs of neem contact op met CleanJack voor meer informatie!

Etaleren innovaties

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen tonen partijen uit de schoonmaaksector de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van schoonmaken aan het publiek.
Alle aanwezige exposanten van de Schoonmaak Vakdagen hebben ook de gelegenheid om hun kennis en kunde te etaleren op de zogenoemde demoterreinen.

 

Relevant:

Dag van de Schoonmaker

Lees meer

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Lees meer

Bezoek CleanJack bij Interclean STAND 05.524 10-11-12-13 mei 2022

Lees meer

Relevant:

Het laatste nieuws

Dag van de Schoonmaker

Dag van de Schoonmaker

15 juni dag voor de schoonmaker? Voor CleanJack is het 365 dagen per jaar dag van de schoonmaker! Waar zouden we zijn al...

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Hoe mooi is het als 2 automatiseerders in facilitaire dienstverlening samen mogen werken aan hetzelfde project bij een g...

Bezoek CleanJack bij Interclean  STAND 05.524 10-11-12-13 mei 2022

Bezoek CleanJack bij Interclean STAND 05.524 10-11-12-13 mei 2022

Van 10 - 13 mei verandert RAI Amsterdam 4 dagen lang in het mekka van de professionele schoonmaak. Interclean is de groo...