You currently have Javascript disabled!

Waarom CleanJack? Zoveel klanten, zoveel drijfveren

Geplaatst: 20-10-2021

Direct schakelen bij een afwijking in de schoonmaak, back-up regelen wanneer een medewerker ziek is, meer grip op uren en inzicht in wie in een gebouw aanwezig is. Zoveel gebruikers er zijn van tijd- en aanwezigheidsregistratie, zoveel redenen zijn er om te kiezen voor dit soort software. Drie klanten vertellen over hun keuze voor CleanJack.

Engelen Facility: professionaliseren

Engelen Facility werkt sinds begin 2017 met CleanJack. Ruud Boreas, manager: “Wij wilden met CleanJack de kwaliteit en veiligheid verder professionaliseren. En het werkt ook nog eens efficiënter, aangezien het aan onze salarisadministratie is gekoppeld.” Engelen Facility biedt professionele schoonmaak en glasbewassing.

Direct schakelen bij afwijking

Boreas vervolgt: “Met CleanJack vragen we eenvoudig rapportages op. Verder gebruiken we het voor berichten naar medewerkers. Het helpt ons direct te schakelen bij een afwijking. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker ziek is. De rest van het team sturen we dan een berichtje met eventuele aangepaste taken. Zo onderscheiden wij ons van onze concurrenten. En soms blijft het alleen bij ‘Fijn weekend!’”

Steeds meer schoonmaakbedrijven maken de keuze voor schoonmaaksoftware. Engelen Facility koos voor een uitgebreid pakket. Maar ook alleen tijd- en aanwezigheidsregistratie is mogelijk, zoals bij Beste Schoonmaakdeal.

Beste Schoonmaakdeal: grip op productie-uren

Bas Tham, directeur Beste Schoonmaakdeal: “Wij gebruiken CleanJack om grip te krijgen op productie-uren. Daarnaast willen wij graag weten wanneer medewerkers in een pand zijn en wanneer ze het verlaten. Je kunt er niet altijd bij zijn en zo kun je toch monitoren of mensen begonnen zijn. Dit is ook een veiligheidskwestie.”

Beste schoonmaakdeal is een landelijk opererende schoonmaakdienstverlener. Het bedrijf biedt haar klanten een schoonmaakbeleving op basis van een vooraf afgesproken eindresultaat. Een eigen app helpt om dit resultaat te monitoren.

‘Eenvoudig en werkt altijd’

Tham: “Ik weet uit ervaring: met tijdregistratie via mobiele telefoons is altijd wat. Telefoons zijn niet opgeladen of er is geen bereik. CleanJack is eenvoudig en werkt altijd. Ook naar klanten toe is dat prettig. Bovendien voorkom je discussies.”

3. Schoonmaken.nl: communiceren

“De belangrijkste reden dat wij voor CleanJack hebben gekozen, is de communicatie met medewerkers”, vertelt Arjan Oostrom van Schoonmaken.nl. Dit heeft te maken met de bijzondere klanten van het schoonmaakbedrijf, zoals datacenters. De schoonmaakdienstverlener werkt vooral in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht.

Berichten aan medewerkers

Oostrom: “Mobiele telefoons zijn in dit soort panden – vanwege de gevoelige informatie – verboden. Schoonmaakmedewerkers worden hierop bij binnenkomst gecontroleerd. Met CleanJack hebben we een systeem waarmee zowel wij als de klant toch berichten kunnen sturen naar de medewerkers. Bijvoorbeeld wanneer een vergaderruimte onverwacht moet worden schoongemaakt.”

Over CleanJack

Steeds meer schoonmaakbedrijven willen meer grip en controle op kosten, kwaliteit en de beleving bij de klant. CleanJack is marktleider in de schoonmaakbranche op het gebied van tijd- en aanwezigheidsregistratie en communicatie met schoonmakers op de werkvloer. Wilt u weten wat CleanJack voor uw schoonmaakbedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met CleanJack: 070-204 01 32, info@cleanjack.nl.

Relevant:

Dag van de Schoonmaker

Lees meer

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Lees meer

Bezoek CleanJack bij Interclean STAND 05.524 10-11-12-13 mei 2022

Lees meer

Relevant:

Het laatste nieuws

Dag van de Schoonmaker

Dag van de Schoonmaker

15 juni dag voor de schoonmaker? Voor CleanJack is het 365 dagen per jaar dag van de schoonmaker! Waar zouden we zijn al...

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Hoe mooi is het als 2 automatiseerders in facilitaire dienstverlening samen mogen werken aan hetzelfde project bij een g...

Bezoek CleanJack bij Interclean  STAND 05.524 10-11-12-13 mei 2022

Bezoek CleanJack bij Interclean STAND 05.524 10-11-12-13 mei 2022

Van 10 - 13 mei verandert RAI Amsterdam 4 dagen lang in het mekka van de professionele schoonmaak. Interclean is de groo...